Silkeborg-træner: Vi kan bide AGF i haserne
Silkeborg-træneren kan smile indvending over sit holds seneste superligakampe, hvor det er blevet til tre sejre i fire kampe. Foto: Andreas Szlavik / POLFOTO
Det er kampen om at få en god placering inden den lange vinterpause, der står på spil, når AGF og Silkeborg brager sammen i Superligaen.

Der er dømt jysk fodboldbrag, når AGF i aften tager imod Silkeborg på NRGi Park.

Begge hold har vist sig at være meget svære at slå i den seneste tid. AGF har svært ved at få scoret de afgørende mål for tiden og vinde kampe.

Det er kun blevet til sejr i en ud af de sidste fire superligakampe - samtidig har man kun scoret fire mål i de sidste fire kampe.

Gæsterne fra Silkeborg har fine resultater med i bagagen. I sidste runde blev Midtjylland slået med 4-1 og holdet har vundet tre ud af de sidste fire ligakampe.

Træner Troels Bech råder over en stort set skadesfri trup til kampen og tror på, at Silkeborg kan slå AGF.

"Vi har dog efter en stærk periode givet os selv chancen for med en sejr at bide 'de hvide' i haserne - og det er vi klar til," siger han.

Han understreger, at Silkeborg i statistikkerne nu er et bedre superligahold end AGF, men erkender, at i virkelighedens verden bliver aftenens kamp en hård nød at knække.

"Silkeborg IF har overhalet AGF i Superligaens 'evighedstabel', men de er foran os i den aktuelle stilling. Det er de i kraft af en overbevisende genkomst til Superligaen og en solid trup med kolossalt mange kampe i såvel landets bedste række som i landsholdsregi," siger Troels Bech.

AGF må fortsat undvære indpiskeren Peter Graulund og den defensive balancespiller Kasper Povlsen. Silkeborg råder over en stort set skadesfri trup.

Sidste møde endte 1-1.