Sheen donerer millioner til sårede soldater
Charlie Sheen har på det sidste levet en ret vild livstil med stoffer og damer. Nu har han besluttet at donere mindst en million dollar til soldater og pårørende. Foto: Chris Pizello / POLFOTO
Skuespilleren Charlie Sheen har besluttet at donere mindst en million dollar til soldater og pårørende.

Mindst én procent af overskuddet fra Charlie Sheens nye tv-serie "Anger Management" skal gå til en forening, der støtter sårede og syge soldater og deres pårørende.

Det fortæller skuespilleren, der samtidig lover, at beløbet mindst vil være en million dollar, eller omkring 6,1 millioner kroner.

- Det er en stor ære for mig at være i stand til at give noget tilbage til de mænd og kvinder i militæret, der har gjort så meget for os, siger Sheen ifølge thewrap.com.

- De risikerer deres liv for os hver dag, og jeg er glad for, at min rolle i "Anger Management" kan hjælpe tropperne og deres pårørende lidt, siger Charlie Sheen.

United Service Organizations, der står bag foreningen, er mere end henrykte over skuespillerens donationer.

- Vi vil gerne takke Charlie Sheen for hans meget generøse donation og hans interesse i at hjælpe os med at gøre livet nemmere for dem, der har gjort så meget for at beskytte den frihed, vi nyder hver dag, siger general John I. Pray Jr., der er vicedirektør i organisationen.

- Vi sætter utrolig stor pris på hans støtte, og det gør vores sårede krigere og deres familier også, siger han.

Charlie Sheens "Anger Management" har premiere på TV3+ den 30. juli.