Sexkillingen græd da sexbåndet røg på nettet
Kim Kardashian mistede sin uskyld i medieverden, da sexoptagelser af hende og kæresten blev lagt på nettet. Foto: Frazer Harrison/AFP
Kim Kardashians mor fortæller i en ny bog, hvordan datteren reagerede, da hun opdagede, at hendes private sexbånd blev lagt på nettet.

Verden brasede sammen for realitystjernen og sexsymbolet Kim Kardashian, da hun fandt ud af, at et privat sexbånd med hende og kæresten var blevet lagt på internettet.

Det skriver Kims mor, Kris Jenner, i en ny bog om sin berømte familie (fire af hendes børn er mediestjerner i USA, red.), hvor hele scenen er gengivet i reportageform.

"Mor, jeg har brug for at tale med dig," sagde en hulkende Kim ifølge moderen, kort før hun afslørede sin hemmelighed.

"Jeg lavede et bånd med min kæreste, og nu bliver det offentliggjort."

"Hvad mener du med et bånd? Jeg forhørte hende som en detektiv. Forklar, hvad et bånd betyder? Hvad er et bånd?," forklarer Kris Jenner om sin reaktion i bogen "And All Things Kardashians".

Datteren forklarede, at hun og kæresten havde været på stranden, hvor den ene ting ledte til det andet, og pludselig dyrkede parret sex.

"Jeg kunne ikke tro mine egne ører. Jeg troede, jeg skulle besvime. Jeg spurgte hende, hvorfor hun gjorde det? "Jeg ved det ikke, mor," sagde hun. "Vi pjattede bare. Det var dumt". "For fanden, ja, det er dumt!," skriver Kris Jenner om den svære samtale.

Sexbåndet er efterfølgende blevet dækket grundigt i medierne og har gjort den barmfagre realitystjerne endnu mere kendt, men det var ikke prisen værd, fortæller moderen skuffet.

"Vi var så oprørte og nervøse. Kim vidste, at hun havde begået en stor fejltagelse, og hun havde skuffet sin familie. Hun var så flov over, at nogen så hende sådan."

Men modgangen gjorde også datteren stærkere, fortæller Kris Jenner, som på trods af den pinlige episode er ualmindelig stolt af sin datter.

"Mediedækningen havde givet hende en forsmag på, hvordan livet ville blive i fremtiden. Hun sprang fra den høje vippe lige ned i poolen af popkultur, og hun blev nødt til at lære at svømme meget hurtigt."