Se kinesiske vagter overfalde Christian Bale
Christian Bale fik en lille smagsprøve på virkeligheden, da han blev overfaldet af kinesiske vagter. Foto: KEVORK DJANSEZIAN / POLFOTO
En udflugt for at besøge en undertrykt kinesisk menneskerettighedsforkæmper endte i tumult for skuespilleren Christian Bale.

Da Christian Bale forsøgte at besøge den blinde, kinesiske menneskerettighedsforkæmper, Chen Guangcheng, blev han overfaldet af kinesiske vagter.

Batman-skuespilleren befinder sig i Kina for at promovere sin nye film 'The Flowers of War', og besluttede sig for at tage med kameramænd fra den amerikanske tv-station CNN ud til Chen Guangcheng, som har været fanget i sit hjem siden september 2010.

Men amerikanerne blev drevet væk af kinesiske vagter, som har slået ring om den by, hvor Chen Guangcheng holdes fanget.

"Jeg er her for at besøge Chen Guangcheng," fortalte Bale de fire ophidsede vagter.

"Gå væk," svarede vagterne og begyndte at skubbe Bale og resten af holdet.

Efter noget tumult går det op for amerikanerne, at de ikke kan komme igennem, så de beslutter sig for at forlade stedet. Vagterne forfølger imidlertid deres bil i over en halv time, inden det lykkedes Bale og tv-holdet at slippe væk.

Hele forløbet var så overraskende for Christian Bale, at han efterfølgende fortalte CNN, at han vil gøre, hvad han kan, for at hjælpe Chen Guangcheng.

Se hele forløbet ved at klikke på linket.