Så du Cem, inden han blev dræbt?
Cem Aydin blev 21 år gammel. Så du ham torsdag aften? Foto: Københavns Politi
Københavns Politi offentlig gør nu et billede af den dræbte Cem Aydin og beder offentligheden om hjælp.

Københavns Politi offentliggør nu et billede af den dræbte Cem Aydin, som blev overfaldet og gennembanket torsdag aften.

Offentliggørelsen sker med samtykke fra afdødes familie. Politiets håber, at vidner kan bidrage med oplysninger om nu afdødes færden den sidste time, inden han l blev jagtet og overfaldet af en gruppe på 8-10 personer med slag og spark.

Efter overfaldet flygtede gerningsmændene ifølge vidneforklaringer fra gerningsstedet i to forskellige biler. Der er tale om henholdsvis en sølvgrå BMW, 3-serien, model E46, og en hvid eller sølvgrå Ford Mondeo.

Ifølge vidneforklaringer kørte de to biler ad Nordre Fasanvej i ukendt retning.

"Vi har på trods af en massiv drabsefterforskning endnu ikke kunnet klarlægge noget om, hvad der ligger bag det brutale overfald på forurettede, som i går aftes døde af sine voldsomme kvæstelser. Vi efterforsker i øjeblikket meget bredt. Alle muligheder bliver efterforsket, men vi har altså endnu ikke fået noget gennembrud i sagen", siger Politikommissær Hans Erik Raben fra Drabssektionen i Københavns Politi.

21-årige Cem Aydin, der er af tyrkisk afstamning, boede sammen med sin mor på Kong Georgs Vej meget tæt på det sted, hvor overfaldet fandt sted.

"Vi i gang med at klarlægge nu afdødes færden i de sidste ca. 45 minutter frem til overfaldet på ham. Vi ved, at han torsdag aften var sammen med en bekendt i byen, og at han fulgte denne bekendte til Stærevej i København NV. Her tog de ca. kl. 22.30 afsked med hinanden, og Cem Aydin begav sig herefter alene på vej hjem til sin bopæl på Kong Georgs Vej".

Cem Aydin beskrives som tyrkisk afstamning, ca. 185 cm høj, almindelig til slank af bygning. Han var på gerningsaftenen iført blå jeans, hvid hættetrøje med rød påskrift på brystet, brun dynejakke med hætte og blå NIKE-sko med rødt logo.

"Vi har en stærk formodning om, at Cem Aydin er gået tid fods hele vejen hjem - en gåtur, der normalt tager 20-25 minutter, men kan ikke udelukke, at han har mødt nogen, som han er kørt sammen med, eller at han eventuelt har taget bussen. Normalt går han dog til fods, og efter vidneforklaringer går han normalt ad følgende rute: Stærevej - Vestergårdsvej - Mågevej - Borups Allé - Fuglebakkevej - Duevej - Mariendalsvej - Nordre Fasanvej frem til Kong Georgs Vej", fortæller Hans Erik Raben.

Hvis nogen har set Cem Aydin eller eventuelle overfaldsmænd torsdag aften, kan Københavns Politi kontaktes på telefon 114 eller 33 14 14 48.