RYANAIR: DISCOUNT I LUFTEN

Ryanair sætter rekord: Slår alle de andre i 2015

Ryanair oplyser, at det som det første flyselskab i verden når op på at have over 100 millioner passagerer i løbet af et år. Rekorden skyldes blandt andet et stigende antal ruter - herunder fra København.
Ryanair sætter rekord blandt andet på grund af, at man i 2015 åbnede 16 nye ruter fra København. På fotoet fra 2015 reklamerer Ryanairs topchef, Michael O'Leary, for tre nye ruter. 
Ryanair sætter rekord blandt andet på grund af, at man i 2015 åbnede 16 nye ruter fra København. På fotoet fra 2015 reklamerer Ryanairs topchef, Michael O'Leary, for tre nye ruter.  Arkivfoto: Iver Houmark Andersen.

Som det første flyselskab i verden er Ryanair nået op på at flyve med over 100 millioner passagerer i løbet af bare ét år. Rekorden skyldes ifølge lavprisselskabet blandt andet, at man har fået flere ruter i 2015. Fra København blev der i fjor oprettet 16 nye ruter.

Alt i alt nåede Ryanair op på at transportere 101 millioner passagerer rundt i Europa i 2015.

Gennem 2015 oplevede det irske flyselskab stor fremgang. Blandt andet i tilgangen af kunder heriblandt en del flere i Danmark.

Alene fra december 2014 til december 2015 steg Ryanairs samlede antal af kunder med 25 procent, fortæller selskabet.

Marketingchef i Ryanair, Kenny Jacobs, kalder rekorden for en "trafikal milepæl".

- Vi er glade for, at mere end 101 millioner internationale kunder valgte at flyve med Ryanair i 2015, da vi blev det første flyselskab til at nå denne internationale, trafikale milepæl, udtaler Kenny Jacobs i en pressemeddelelse.

Succesen skyldes ifølge Kenny Jacobs blandt andet, at Ryanair har været i stand til at forøge antallet af passagerer pr. fly. Herunder begrunder han blandt andet succesen med:

- Vores voksende rutenetværk og den fortsatte succes for vores 'Always Getting Better' kundeprogram.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.