Roland: Vi måtte arbejde hårdt
César Santin blev matchvinder for FCK mod Horsens i lørdagens sene opgør. Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO / POLFOTO
FC København fik med lørdagens 1-0 sejr over Horsens en kærkommen opmuntring efter nederlaget til Viktoria Plzen i tirsdags.

"Vi måtte arbejde hårdt for sejren."

Sådan siger den svenske FCK-træner Roland Nielsson, efter at det lørdag aften lykkedes løverne at besejre Horsens med 1-0 foran 6.880 tilskuere på Casa Arena i Horsens.

Han fremhæver samtidig, at der var mange gode FCK-præstationer.

"Det var godt at se, at vi kom tilbage til der, hvor vi gerne vil være. Men selvfølgelig kunne jeg godt have ønsket mig, at vi også havde scoret til 2-0 og punkteret kampen, men jeg er omvendt også tilfreds med, at vi skaber så mange chancer som vi gør herovre," siger han ifølge FCK's hjemmeside.

César Santin blev matchvinder på et straffespark kort før pausen, begået af Niels Lodberg på kampens store spiller, Christian Bolaños.

Dermed hentede københavnerne 14. sejr af 16 mulige mod "De Gule".

FCK-træneren havde ændret på tre pladser i forhold til Plzen-kampen - den ene nødtvungent, eftersom Claudemir er ude nogle uger med en fiberskade.

På onsdag går turen til Prag i et forsøg på at vende 1-3 til samlet avancement og nå Champions League gruppespillet.

Det kræver mindst tre FCK-scoringer. Derfor ville Roland Nilsson også gerne love, at han i hvert fald vil stille med to angribere fra start mod Plzen.