Rockprovokatør: Norge-massakre intet mod McD
Morrissey mener ikke, at Norge-massakren er noget i forhold til, hvad fast food-kæderne foretager sig. Foto: Caligvla, Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons
Den britisk rockstjerne Morrissey forarger igen, efter han har kaldt McDonalds og Kentucky Fried Chricken værre end massakren i Norge.

Den kontroversielle britiske rockstjerne Morrissey forstår at få sit navn i aviserne.

Seneste opsigtsvækkende melding fra den 52-årige provokatør kom søndag aften under en koncert i Polen, hvor han sammenlignede massakren i Norge med fast food-kæderne McDonalds og Kentucky Fried Chicken, skriver The Mirror.

Det er velkendt, at Morrissey er vegetar, og da han skulle til at spille sit nummer 'Meat is Murder' supplerede han med at kommentere på dødstallet, som det så ud på det tidspunkt.

"Vi lever alle i en morderisk verden, som begivenhederne i Norge har vist med 97 døde. Selvom det ingenting er i forhold til, hvad der sker hos McDonalds og Kentucky Fried Shit hver dag," lød det fra scenekanten.

Efterfølgende mødte rockstjernen hård kritik rundt omkring på diverse fansites fra de fans, som havde været til koncerten.

"Drabet på børn sammenlignet med KFC & McDonalds?! Sikke et røvhul!," hedder det blandt andet.

"Jeg ved virkelig ikke, om det er tilgiveligt? Eller til nogen nytte for den vegetariske sag?," skriver en anden.

En talsmand for Morrissey siger, at Morrissey har besluttet sig for ikke at kommentere sagen yderligere, fordi han mener, at hans udtalelse taler for sig selv.

Kilde: The Mirror