Kidnappede norske piger fundet

De to norske piger, der blev kidnappet i går, er fundet i god behold. Politiet har anholdt i alt seks personer efter kidnapning.
De to norkse piger, der i går blev kidnappet, er blevet fundet igen.
De to norkse piger, der i går blev kidnappet, er blevet fundet igen. Foto: Colourbox

To norske piger på ét og tre år, der i går blev kidnappet, er blevet fundet i god behold af norsk politi, skriver VG Nett.

"Vi har fundet børnene, og det er vi meget glade for. Tre mennesker er anholdt, så nu er det seks personer anholdt i alt," siger informationsmedarbejder Tom Pettersen fra Vestoppland Politi til VG Nett.

Politiet holdt i dag en pressekonference i Gjøvik, hvor de kunne fortælle, at ikke har været i fare under kidnapningsforløbet.

De to piger er nu ved at blive undersøgt og behandlet af de norske sundheds- og børnevelfærdsmyndigheder.

En af de anholdte skal angiveligt være en slægtning nær børnene, og politiet kalder det sandsynligt, at det er børnenes far.

Politiet har ligeledes en klar idé om motivet til bortførelsen, men sagde på pressemødet, at de ikke vil kommentere på det endnu.

Norsk politi har været på intens jagt efter spor af de to piger, der blev kidnappet ved halv elleve-tiden tirsdag fra Gran Frivilligsentral, hvor de havde samvær med deres mor.

Her skal to maskerede mænd være kommet ind og overfaldt moren og en sagsbehandler med tåregas og såkaldte stun guns, der kan lamme offeret med elektriske stød.

Kilde: VG Nett

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.