Rockere sender forstærkninger til Esbjerg

Det vrimler med rockere i Esbjerg, efter et masseslagsmål onsdag. Nu sender Hells Angels forstærkninger til den vestjyske by.
Bandidos rockere, som på billedet, og rockere fra rivaler i Hells Angels røg i totterne på hinanden i Esbjerg. Nu forstærker Hells Angels sig.
Bandidos rockere, som på billedet, og rockere fra rivaler i Hells Angels røg i totterne på hinanden i Esbjerg. Nu forstærker Hells Angels sig. Foto: Joachim Adrian

Rockerkonflikt i Esbjerg spidser til.

Politiet i Syd- og Sønderjylland har netop konstateret, at Hells Angels er i færd med at samle sig på adressen, Ingemanns Alle 47 i Esbjerg.

"Tilstedeværelsen af Hells Angels i Esbjerg er en uheldig udvikling, og Syd- og Sønderjyllands Politi har på den baggrund valgt at følge udviklingen meget tæt," skriver politiet.

Ifølge jv.dk har politiet stoppet ni Hells Angels rockere fra Kolding på vej til byen. Smågrinende blev de undersøgt for våben og registreret af politiet.

Forstærkningerne kommer efter, at to støttegrupper til Hells Angels og Bandidos i går slog løs på hinanden med kæder og køller. 16 personer blev anholdt, men alle er igen på fri fod.

Syd- og Sønderjyllands Politi har nu forøget det daglige beredskab for at sætte sig massivt på rockerne. De oplyser, at de vil gennemføre en "nul-tolerence strategi".

Samtidig har politiet taget kontakt til andre myndigheder. De skal nu samarbejde for at forebygge uroligheder og en eventuel efterforskning.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.