Rocker på narko ramte cyklist og gik amok

En 22-årig århusiansk rocker på stoffer gik fuldstændig amok, efter han blev forhindret i at stikke af fra et trafikoffer.
En trafikulykke i Århus tirsdag formiddag endte med, at en 22-årig bilist blev lagt i håndjern og sigtet for flere lovbrud.
En trafikulykke i Århus tirsdag formiddag endte med, at en 22-årig bilist blev lagt i håndjern og sigtet for flere lovbrud. Foto: POLFOTO, Arkiv, Jens Panduro

En trafikulykke i Århus tirsdag formiddag endte med, at en 22-årig bilist blev lagt i håndjern og sigtet for flere lovbrud.

Det skriver DR P4 Østjylland.

Først kørte han en 28-årig kvinde ned i et kryds, hvor der var venstresving forbudt.

Men da han forsøgte at stikke af, blev han stoppet af et vidne.

"Han jagter så vidnet over fortov og cykelsti. Vidnet søger tilflugt i porten ved Aarhus Arrest samtidig med, at han ringer til politiet," fortæller politikommissær Mogens Brøndum, Østjyllands Politi, til DR.

Den 22-årige mand nikker vidnet en skalle og forsøger at tage både hans pung og mobiltelefon. Men kort efter kommer to politipatruljer straks ned.

Det fører så til mere vold, da den 22-årige forsøger at ramme en politiassistent med en skalle og rykker hans skjorte i stykker.

"Og her må vi så nok sige, at der blev sat en brat stopper for mandens vanvittige optræden. Han blev hurtigt belagt med håndjern og kørt herind på politigården," siger Brøndum til DR.

Den 22-årige mand var påvirket af euforiserende stoffer, fortæller politikommissæren.

Han er nu sigtet for overtrædelse af færdselsloven, trusler mod vidner, for at modsætte sig anholdelse og vold mod tjenestemand.

Cyklisten slap med mindre knubs.

Kilde: DR P4 Østjylland

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.