Regeringen sat til salg på nettet
Løkke og resten af regeringen kan købes for 2020 kroner på nettet. Hvad man helt præcis får, hvis man betaler pengene, melder historien dog intet om. Foto: Jacob Ehrbahn / POLFOTO
En ældre, godt brugt regering byttes væk på Den Blå Avis. "Det er kun godt med lidt humor," lyder det fra folkene bag genbrugssitet.

"Hvis du ligger inde med en frisk og frejdig ny regering, helst i røde nuancer, vil jeg gerne bytte med: Ældre regering bestående af eet større og eet mindre parti samt bidsk vagthund... Hunden er døv, blind og angstbider. Her er meget brug for grænsesætning".

Sådan lyder det i en annonce, som en bruger har indrykket i Den Blå Avis på nettet.

Annoncøren er også interesseret i at sælge regeringen for den nette sum af 2020 kroner. Angiveligt med henvisning til regeringens økonomiske 2020-plan, som har været på den politiske menu de seneste måneder.

Selvom annoncøren jo ikke reelt kan sælge regeringen, ser folkene bag dba.dk ingen problemer i annoncen.

"Vi synes, at det er meget skægt, når danskerne enten sætter landsholdet til salg, hvis de underpræsterer, eller en regering, som man måske ikke er helt tilfreds med. Selv det lokale fodboldhold her i Århus er sat til salg, foruden mange byrådspolitikere," siger Simon Karsø, kommunikationschef ved eBay, som ejer dba.dk, til Newspaq.

Annoncen har skabt livlig debat blandt brugerne, og også det er Simon Karsø meget positiv over for.

Så længe kammertonen holdes.

"Vi opfordrer til en god tone mellem brugerne, og det gælder for alle annoncer", siger kommunikationschefen, "men bliver tonen for hård, så går vi ind og censurerer".