Real Madrid spiller Mission Impossible
Pepe lænede sig op af en udvisning sidste onsdag, den undgik han, så han kan være på banen i aften mod Barcelona. Foto: Polfoto, AP, Manu Fernandez
Et faretruende fodboldbrag er i vente, når FC Barcelona tager imod Real Madrid i Copa del Rey.

De spanske og portugisiske eder kommer til at lyde som små skarpe smæld på sidelinjen, når Real Madrid skal førsøge at vriste billetten til semifinalen i pokalturneringen ud af FC Barcelonas sikre greb.

Guardiolas catalanske tropper er storfavoritter, når de på hjemmebanen Camp Nou skal forsvare den 2-1 sejr, som de fik med sig fra første runden af kvartfinalen. Den blev spillet i Madrid i sidste uge.

Siden nederlaget har der været hård kritik af Real Madrids karismatiske træner, José Mourinho. På trods af at han har formået at slå et hul på fem point ned til Barca på andenpladsen i Premiera Division, er kongeklubbens fans ikke tilfredse.

Både fans og spillere fra klubben uenige i den defensive spillestil, som Real går på banen med, når de spiller mod Barcelona. Det har ført til sammenstød både i medierne og i omklædningsrummet.

Derfor er det sidste udkald, hvis José Mourinho vil genrejse den opbakning, han tidligere har haft.

I sidste uge blev det traditionsrige opgør mellem de spanske giganter en kontroversiel affære. I frustration over, at Barca havde taget føringen trådte forsvarsspilleren Pepe bevidst Lionel Messi over hånden. Det har Pepe siden undskyldt, men de gode manerer kan hurtigt blive glemt, når kampen fløjtes i gang klokken 22 i aften.