Rapper i fængsel: Betalte ikke børnepenge
Rapperen DMX skal ruske tremmer i seks måneder, fordi han mangler at betale 400.000 dollar i børnepenge.
Rapperen DMX var særligt kendt i slutningen af 90'erne, hvor han var en af de største hip-hop-stjerner.
Rapperen DMX var særligt kendt i slutningen af 90'erne, hvor han var en af de største hip-hop-stjerner. Foto: Peter Kramer/AP

Selvom man er en kendt rapper, kan man ikke gøre, hvad man vil.

Det fandt den amerikanske rapper DMX ud af. Han er nemlig blevet idømt seks måneders fængsel, fordi han mangler at betale 400.000 dollar i børnepenge. Det skriver The Guardian.

Den 44-årige rapper var en af de største hip-hop-stjerner i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne, og hans første fem album toppede hitlisterne i USA.

DMX har det borgerlige navn er Earl Simmons. Han blev anholdt den 26. juni før han skulle optræde i Radio City Music Hall. Ud over de manglende børnepenge blev han også udspurgt om et røveri i New Jersey.

Tirsdag den 14. juli blev han så flyttet til Erie County Holding Center i Buffalo, hvor han vil påbegynde sin straf. Det oplyser Erie County politistation.

Det er ikke første gang, at rapperen skal ind og ruske tremmer. Han er tidligere blevet arresteret for eksempelvis besiddelse af stoffer, dyremishandling samt for at køre bil uden kørekort og med alkohol i blodet.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.