Publikumsfavorit vender hjem til Vestegnen

Auri Skarbalius bliver fra nytår assistenttræner i Brøndby. Kontrakten løber til sommeren 2014.
Aurelijus Skarbalius forlod Brøndby, for at blive træner i Herfølge (Nu HB Køge) Til nytår vender han tilbage til Vestegnen.
Aurelijus Skarbalius forlod Brøndby, for at blive træner i Herfølge (Nu HB Køge) Til nytår vender han tilbage til Vestegnen. Foto: René Schütze / POLFOTO

Aurelijus Skarbalius, bedre kendt som Auri, vender hjem til Brøndby, hvor han tiltræder som assistenttræner til nytår.

Han forlod Brøndby for fem år siden, men han er altid vendt tilbage til Brøndby Stadion til klapsalver og hyldestsange, når han har besøgt Brøndby Stadion med sin nuværende klub, HB Køge.

Auri Skarbalius var kendt som en hårdt kæmpende og publikumskær back hos Brøndby, hvor han spillede i ti sæsoner fra 1995 til 2005.

Nu er han altså tilbage på Vestegnen - i første omgang i to et halvt år - og lige som han gjorde det som spiller, så lover Auri, at hans gamle varemærke, den indædte fight, også vil være drivkraften, når han skal være assistentræner.

"Personligt, så vil jeg arbejde dag og nat, hvis det er nødvendigt. Jeg er ikke den type, der er på træningsbanen i halvanden time, og så går hjem. Jeg er fodboldhåndværker og ved, at der kræver hårdt arbejde at opnå noget. Sådan har jeg arbejdet i HB Køge, og det vil jeg også tage med mig til Brøndby IF," siger Auri Skarbalius til klubbens hjemmeside.

Og det, der skal bringe Brøndby tilbage til toppen er dansk fodbold, er i følge Auri klassiske Brøndby-dyder.

"Jeg vil kickstarte Brøndby IF, så klubben kan komme tilbage, hvor den hører hjemme. Vi skal skabe et sammenhold, der er stærkt, og hvor hver enkelt spiller er med til at trække læsset. Alle skal yde i Brøndby IF," lover Auri Skarbalius.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.