Præst vil kurere kræft med spark i hovedet
Den canadiske evangelist-præst Todd Bentley vil kurere syge mennesker med sin motorcykelstøvle. Foto: Colourbox
En canadisk præst påstår, at han kan kurere kræft ved at sparke syge i hovedet.

Den kontroversielle canadiske evangelist-præst Todd Bentley har meldt sin ankomst i Storbritannien senere på måneden. Her vil han kurere kræft ved at sparke syge briter i hovedet. Det skriver avisen The Daily Mail.

I USA har Bentleys shows skabt stor debat. Ikke mindst fordi den selvudnævnte præst er en tatoveret rockertype, der tidligere har haft et stofmisbrug. Men mest af alt for en udtalelse under et af hans shows.

- Jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke kan mærke Guds kraft? Og han (Gud red.) siger: Fordi du endnu ikke har sparket kvinden dér i ansigtet, fortæller Todd Bentley, og fortsætter:

- Helligånden taler til mig. Han siger: Spark hende i ansigtet med din motorcykelstøvle. Jeg gik tættere på hende - og bam! Lige da min motorcykelstøvle ramte hendes næse, tog Guds kraft over, konkluderer han.

Tidligere har Todd Bentley, der også er dømt for et sexovergreb på en 7-årig dreng, fortalt, at alle syge er velkommende til at blive kureret ved hans shows.

Han har blandt andet forsøgt at redde to kræftsyge patienter med henholdsvis et knæ i maven og et hårdt skub. Sidstnævnte episode resulterede i en tabt tand - men dog endnu ingen kur mod kræftsygdommen.

Kilde: The Daily Mail