Posh vil ikke bo på Neverland
Victoria Beckham ser på 35 huse i løbet af en uge. Og hun er kræsen.

Det kan ikke overraske nogen, at Victoria Beckham er kræsen, når det gælder stil og mode. Til gengæld kan man ikke andet end imponeres over hendes ihærdighed, når det gælder husjagt.

Hendes rundtur på Los Angeles’ boligmarked kunne gøre deltagerne i ’Hammerslag’ helt forpustede. Ikke mindre end 35 huse har hun planer om at kigge på i løbet af den næste uge, ifølge Hellomagazine.com.

Og hun er kræsen. Lionel Richies tidligere hus til 7,5 millioner dollars er for småt. Der er også kun fem soveværelser og seks badeværelser samt en fantastisk udsigt over havet. Seneste rygte er, at hun siger nej til Michael Jacksons tilbud om at sælge hende ranchen Neverland for 10 millioner dollars. Ifølge The Sun har den 48-årige Jackson ikke boet der i 18 måneder og bliver mere og mere desperat for at få lukket det gabende hul i sin økonomi. Men dette hus med egen forlystelsespark er på trods af dets enorme luksus heller ikke godt nok til Posh. Det ligger for langt væk fra børnenes skole og cirka 250 kilometer væk fra gemalen, David Beckhams, nye arbejdsplads, Los Angeles Galaxy.