Ærlig DR-profil: Derfor har jeg ingen mand
Stéphanie Surrugue: - Kan man ikke skabe et meningsfuldt, respektfuldt og skide sjovt forhold, hvor man måske ikke nødvendigvis bor sammen? Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix (arkiv)
Alarmklokkerne ringer hos Stéphanie Surrugue, hvis en mand er fascineret af hendes selvstændighed, fortæller hun i et interview med B.S. Christiansen.

Skal man som mand gøre sig forhåbninger om at score DR's internationale korrespondent, Stéphanie Surrugue, så kræver det "en mand, der har sit eget ståsted i livet".

Det i hvert fald en af de muligheder, som den 42-årige populære tv-personlighed afslører i en samtale med den tidligere jægersoldat B.S. Christiansen i ugebladet Alt for damerne.

Men hun er også en besværlig dame, afslører hun:

- Jeg står op en eller anden tirsdag, hvor vi skulle have lavet noget sammen, og så flyver jeg til et andet land, fordi jeg pludselig skal arbejde. Det er jo ikke særlig befordrende for særlig meget. Det kræver en mand, der har sit eget ståsted i livet. Som synes, at det at være kæreste med sådan en flakkende fugl, er ..., siger hun i interviewet uden at fuldføre opskriften på den mulige forførelse.

Dansk-franske Stéphanie Surrugue er fuldt ud bevidst om, hvad der skal til for at få forelskelsen til at blomstre, men også om, hvornår og hvordan det kan gå galt:

- Jeg har lært, at når en mand i den indledende fase siger, at han er fascineret af min selvstændighed, så er det ALTID et alarmtegn. Jeg er sikker på, at han er fascineret af min selvstændighed, jeg har bare lært, at lige præcis dét altid ender med at blive problemet. Så hvis jeg en dag møder en mand, som IKKE meddeler mig, at han er stærkt fascineret af min selvstændighed, så vil jeg være virkelig lettet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Stéphanie Surrugue er single og deler sit liv mellem Danmark og Paris. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix (arkiv)

I sin snak med den 66-årige B.S. Christiansen fortæller Stéphanie Surrugue også, at hun af og til bliver ramt af amors pile og bliver "forelsket med mellemrum":

- Det er ikke, fordi jeg går følelsesmæssigt for lud og koldt vand, men forestillingen om at bo sammen med en mand ... puha, kan man ikke skabe et meningsfuldt, respektfuldt og skide sjovt forhold, hvor man måske ikke nødvendigvis bor sammen? Jeg ved det ikke ...

Som international korrespondent deler Stéphanie Surrugue sit liv mellem Danmark og sin base i Paris, hvor hun forleden var øjenvidne til branden i Notre Dame.

via Listen To News