Popsild: Mine bryster er tilbage!
Cheryl Cole nyder at få noget god mad og afslapning derhjemme, og det mærkes på sidebenene. Foto: Scanpix, AFP, Leon Neal
Popsangerinden Cheryl Cole glæder sig over, at hun har taget lidt på.

Så er der lidt at rive i igen.

En tilfreds Cheryl Cole annoncerer over for The Sun, at hun har droppet det super tynde look - i det mindste for en stund.

"Jeg har fået mine bryster og min bagdel tilbage, og ja, jeg kan lide det. Jeg synes, det er sexet," siger hun til The Sun.

Når hun arbedjer fuld tid, er der ikke tid til lave ordentlig mad derhjemme, og så rasler kiloene af. Det generer hende dog ikke.

"Når jeg er virkelig tynd, er det normalt, fordi jeg arbejder non-stop. Jeg lægger ikke så meget vægt på at tænke 'Hov, jeg er tynd i øjeblikket'," siger Cole, der tager kiloene på igen, når der er tid til at dalre den derhjemme.

"Lige nu har jeg fået mine kurver igen, fordi jeg har haft lidt fritid. Jeg laver mad derhjemme, jeg er mere afslappet. Jeg er ikke defineret af at være 3,5 kilo tungere, end jeg var for to måneder siden - jeg tror, det er virkelig usundt at være det sted," siger Cheryl Cole til The Sun.

Kilde: The Sun