Politiet indfører visitationszone i Esbjerg

Ny Hells Angels klub og et kæmpe masseslagsmål onsdag får nu politiet i Esbjerg til at indføre en visitationszone. Frygter nye spændinger.
Politiet i Esbjerg indfører nu visitationszoner, efter at Hells Angels har åbnet nyt klubhus.
Politiet i Esbjerg indfører nu visitationszoner, efter at Hells Angels har åbnet nyt klubhus. Foto: Colourbox

Politiet frygter flere våben og rocker-spændinger i Esbjerg.

Derfor har de nu indført en visitationszone den næste måned i den centrale del af byen, skriver de i en pressemeddelelse.

Zonen kommer efter et masseslagsmål onsdag, hvor to støttegrupper til Hells Angels og Bandidos røg i totterne på hinanden med kæder og køller.

"Baggrunden for beslutningen om indførelse af visitationszone er den anspændte situation i Esbjerg-området mellem rockergrupperne Bandidos og Hells Angels og deres relaterede støttegrupper," skriver politidirektør Jørgen Meyer.

Politiet kæder slagsmålet direkte sammen med et nyt klubhus, som Hells Angels officielt åbnede i Esbjerg i dag. De mener, at der i øjeblikket er øget risiko for våben i byen.

Visitationszonen har derfor et forebyggende sigte, idet den skal forebygge fare for personers liv og helbred. Med zonen kan politiet foretage stikprøvevis visitation af personer samt genstande og køretøjer, hvis de har en mistanke.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.