Politiet holder Esbjerg-rockere i kort snor
"Efter det sidste slagsmål har vi fået 11 varetægtsfængslet, det har skabt noget ro," siger politiet i Esbjerg. Men borgerne føler sig fortsat meget utrygge. Foto: Colourbox
Esbjerg er blevet tilholdssted for rivaliserende rockere, der skaber utryghed. Politiet har skruet op for indsatsen over for rockerne.

Esbjerg er blevet en populær by for bøller med hang til motorcykler og rygmærker.

Efter Hells Angels flyttede til byen, er den vestjyske fiskerby blevet skueplads for voldelige sammenstød. Det har gjort flere naboer til rockerne så skræmte, at de nu flytter.

Syd- og Sønderjyllands Politi skruer derfor bissen på og holder rockerne i kort snor.

"Vi har rigtig meget patruljering i gaderne og har ekstra mandskab til at holde øje med, hvad der sker omkring klubhusene, og så har vi indført visitationszoner," siger Kaj Nielsen, politiinspektør og ansvarlig for rockerindsatsen, til Newspaq.

Balladen er opstået fordi Bandidos-supporterne Guardias Diablo er vrede over, at Hells Angels har åbnet et klubhus i byen.

Ifølge JyskeVestkysten flygter flere naboer til rockerne nu i frygt for yderligere ballade, efter rockerne to gange har skabt ballade i masseslagsmål.

Kaj Nielsen advarer rockerene om, at sker der det mindste ballade fra deres side, så slår politiet til.

"Vi bruger alle de instrumenter, som overhovedet kan bruges i denne situation. Vi har ransaget deres klubhuse, og i det hele taget er vi meget på tæerne, følger dem tæt og er synlige omkring klubhusene," siger politiinspektøren.

Den 22. august blev 16 rockere anholdt efter et masseslagsmål, hvor flere rockere blev kvæstet.