Politiet fortsætter mystisk jagt i Odsherred
Politiets undersøgelse kan strække sig over flere dage. Foto: Colourbox
Grund i Odsherred er spærret af på tredje døgn for undersøgelser, hvor politiet gennemsøger for "spor efter en forbrydelse."

Hvad politiet leder efter på en stor grund i det nordvestsjællanske er stadig uvist.

Men Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter, at de nu for tredje dag i træk er i gang med en mystisk undersøgelse af en grund i Odsherred.

Undersøgelsen startede på Egebjergvej mandag morgen klokken ni, og ifølge Ekstra Bladet leder man efter et lig. Den oplysning vil Midt- og Vestsjællands Politi dog fortsat hverken be- eller afkræfte.

Politiet skriver i en pressemeddelelse, at de først vil melde mere ud, når der er nyt at berette. "Hvornår dette sker, kan der ikke siges noget som helst om i øjeblikket," skriver de videre.

Foreløbig er det eneste politiet har villet bekræfte, at der er foretaget afspærring af grundstykket, idet der i forbindelse med undersøgelsen på stedet søges efter spor fra en forbrydelse.

Ifølge en pressemeddelelse tirsdag kan eftersøgningen komme til at tage flere dage, og politiet beklager derfor de gener, det kan komme til at have for trafikanter i området.