Politielev slipper nådigt fra knivstik
Skaderne var heldigvis ikke alvorlige, da en politielev blev stukket i ryggen under jagten på en bankrøver. Foto: Colourbox
Jagten på en bankrøver endte onsdag eftermiddag med at en politielev blev stukket i ryggen. Han bliver i dag udskrevet fra hospitalet.

En politielev blev onsdag eftermiddag stukket i ryggen, da han jagtede en bankrøver. Eleven overværede bankrøveriet i sin fritid og besluttede sig efterfølgende for at jagte røveren i fællesskab med to bankansatte.

Under jagten blev han imidlertid snittet i ryggen og stukket tæt på lungen. Skaderne var heldigvis ikke alvorlige, og han bliver udskrevet fra hospitalet i dag, oplyser vagtchef hos Københavns Politi, Mads Firlings.

Episoden fandt sted i Københavns nordvestkvarter på Frederikssundsvej, ikke langt fra Bellahøj Politistation hvor han er i praktik.

Kollegaerne blev efterfølgende underrettet, og den slags gør dem som regel nervøse og bekymrede, fortæller Mads Firlings. De bliver derfor tilbudt professionel hjælp, hvis de har brug for det.

Politiledelsen vil også tage fat i eleven.

"Man tager nogle samtaler med ham og tager så de tiltag, der er nødvendige. Der er ikke nogen økonomiske begrænsninger i sådan noget," siger Mads Firlings.

Elevens familie vil også få professionel hjælp, hvis de har brug for det.