64-årig mand dræbt af ung kæreste

Fyns Politi oplyser, at en 64-årig mand er blevet dræbt af knivstik. De har anholdt mandens 34-årige kæreste.
Politiet blev  tidligt i morges kaldt ud til en lejlighed i Birkeparken i Odense, hvor en mand var blevet stukket ihjel af sin kæreste.
Politiet blev tidligt i morges kaldt ud til en lejlighed i Birkeparken i Odense, hvor en mand var blevet stukket ihjel af sin kæreste. Foto: politi

Politiet blev klokken ti minutter i seks i morges kaldt ud til Birkeparken i Odense, hvor en 64-årig mand var blevet stukket ned.

Det var mandens egen 34-årige kæreste, der indtelefonerede drabet, og hun erkendte i telefonen, at det var hende selv der havde gjort det.

Politiet anholdte hende foran bopælen, da de kort efter ankom. Sammen med politiet ankom også en lægeambulance, men mandens liv stod ikke til at redde.

Udover flere knivstik var manden også blevet udsat for stump vold, oplyser politiet. Overfaldet skete i mandens egen lejlighed, men selvom den dræbtes kæreste er anholdt, er sagen ikke nødvendigvis opklaret, siger drabschef ved Fyns Politi, Jack Liedecke, til Newspaq.

"Vores efterforskning viser, at der kan have været flere i lejligheden på gerningstidspunktet, så vi har ikke yderligere oplysninger," siger han.

Kvinden vil senere i dag blive fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Odense.

Opdateres...

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.