Piotr træner stadig Caroline
Først var han ude, så var han inde. Kun én ting er sikkert: Piotr er stadig Caroline Wozniackis far. Foto: Polfoto, (Sang Tan/AP/POLFOTO/arkiv) / POLFOTO
Der hersker vild forvirring om Caroline Wozniackis trænersituation. Trods meldinger om det modsatte, er Piotr stadig tennisessets træner.

De seneste dage har Caroline Wozniackis far, Piotr, udtalt til flere medier, at det er slut med at træne datteren. Han har både udtrykt bitterhed, frustration og opgivelse over, at datteren skulle have en ny træner for at komme ud af sin nuværende spillekrise.

Men nu er han tilbage på banen med Caroline, og hendes manager, John Tobias, bekræfter, at Piotr trods alle udmeldinger stadig træner sin datter.

"Piotr er stadig Carolines træner. Og det er planen, at de skal arbejde under denne uges turnering i New Haven og under den efterfølgende Grand Slam-turnering i New York," sagde John Tobias til sporten.dk.

Det er stadig planen, at Caroline skal have en ny træner, men nu sker det ifølge John Tobias tidligst i september.

Caroline var selv hemmelighedsfuld, da hun til et pressemøde blev spurgt, hvem hendes nye træner bliver.

"Det ved man aldrig," sagde hun og tilføjede, at hun vil holde det hemmeligt ind til videre.

"Jeg har arbejdet sammen med vedkommende i nogle måneder. Men I må vente lidt, inden navnet offentliggøres. Min far er stadig min største supporter. Så derfor rejser han med mig," sagde Caroline Wozniacki.

Kilde: sporten.dk