Pilot overrasker passager med vild nyhed: Se reaktionen
Det startede som en helt almindelig flyvetur, men pludselig siger piloten hans navn i højttaleren. Se hele klippet i bunden af artiklen. Foto: Screendump / Youtube
Se reaktionen fra flypassageren, da piloten pludselig annoncerer en overraskelse over højttaleren.

Hvis man sidder og slapper af i et fly på vej hjem fra ferie og piloten pludselig taler over højttaleren, forventer man normalt at høre ting som "Vi satser på at være fremme om cirka fire timer" og "Spænd sikkerhedsbæltet".

Derfor var det noget af en overraskelse for denne mand, da piloten pludselig sagde hans navn i højttaleren under flyveturen - og beskeden, piloten gav, var endnu mere overraskende. Det skriver mediet Insideedition.com.

"Må jeg henlede jeres opmærksomhed på ..."

Amerikaneren Eric Sadiwnyk var sammen med sin kone, Lisa, på vej hjem fra ferie i Las Vegas, da han pludselig hørte piloten over flyets højttaler.

"Jeg vil gerne henlede jeres opmærksomhed på flysæde 29E, hvor I kan se Eric, som rejser med sin kone Lisa. Selvom du ikke vandt den store gevinst her i Las Vegas, har du alligevel fået jackpot. Tillykke - du skal være far!" annoncerede piloten over højttaleren.

Stewardessen fik en seddel

Det var Erics kone, Lisa, som diskret havde stukket en seddel i hånden på en stewardesse, da parret gik ombord på flyet. Her havde hun forklaret situationen, men havde faktisk ikke forventet, at flypersonalet ville være gå med på spøgen. Men stewardessen gav sedlen videre til piloten, fortæller Lisa Sadiwnyk til Insideedition.com.

Hun filmede ægtemandens reaktion på sin mobiltelefon uden han opdagede det - og klippet er siden gået viralt.

Selvom manden ser lidt betuttet og uimponeret ud på klippet, er han meget lykkelig for nyheden, forsikrer Lisa Sadiwnyk.

Se filmklippet her: