Pensioneret svensk storskytte gør comeback i danskerklub
Efter en årrække på topplan hos Rhein-Neckar Löwen og det svenske landshold valgte Kim Ekdahl du Rietz sidste sommer at stoppe karrieren. Nu er han tilbage. Foto: Jonathan Nackstrand/arkiv/AFP
Kim Ekdahl du Rietz har fortrudt sit karrierestop og vender tilbage til Nikolaj Jacobsens tyske klub.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen kan se frem til forstærkning, og Mads Mensah Larsen får yderligere konkurrence om spilletiden i den tyske håndboldklub Rhein-Neckar Löwen.

Klubben har skrevet kontrakt med den svenske bagspiller Kim Ekdahl du Rietz, der foreløbig har bundet sig for resten af denne sæson.

Det oplyser Rhein-Neckar Löwen på sin hjemmeside.

Som blot 27-årig valgte svenskeren ellers at indstille karrieren efter sidste sæson, fordi han havde mistet lysten til håndbold. Nu er motivationen tilsyneladende vendt tilbage.

- Jeg kan næsten ikke tro, at jeg er tilbage i denne hal. Det er som en drøm, totalt surrealistisk, siger Kim Ekdahl du Rietz, der inden sin selvvalgte pensionering spillede fem sæsoner i klubben.

Han kan få comeback på tirsdag, når Rhein-Neckar Löwen på hjemmebane møder Leipzig i pokalturneringens kvartfinale.

- Jeg glæder mig over, at Kim er vendt tilbage til Löwen-familien for at hjælpe os i de næste tre måneders kamp for at vinde tre titler, siger klubbens forretningsfører, Jennifer Kettemann.

Rhein-Neckar Löwen er i spidsen for den tyske Bundesliga og er også med i både pokalturneringen og Champions League.

/ritzau/