Passagerer måtte vente tre timer i tog
Efter en vild nat for hovedstadens s-toge, kører togtrafikken nu igen uden forsinkelser. Foto: www.colourbox.com (Arkivfoto)
På Sjælland gav nattens storm problemer for den kollektive trafik, da flere træer væltede. Togene kører nu normalt igen.

Også for togtrafikken er der gode meldinger her til morgen. Togene kører som normalt i hele landet.

Det fortæller sektionschef hos Banedanmark Claus Bendix Christiansen - men der har været nok at lave for de ansatte hen over aften og nat.

"Der har været en del træer, som har væltet og lænet sig ind over køreledningerne i Hareskoven, i Allerød og ved Bernstorffsvej Station. Dem har vi fældet og fjernet, og så har vi gennemgået strækningen for fejl på køreledningerne," siger stabschef Claus Bendix.

Men togtrafikken kører nu glat igen.

"Det ser rigtig godt ud nu. Vi kører efter normalplan igen uden forsinkelser. Vi har haft en del ekstra folk inde og hjælpe med træfældning i løbet af natten."

Et s-stog måtte vente tre timer, før beredskabspersonale mødte op og kunne hjælpe passagererne ud af toget. Claus Bendix siger, den lange ventetid skyldes, at toget holdt på en strækning, som var svær at komme til for biler og busser.