Oprør i OB-trup: Cheftræneren skal væk
OB-spillerne har ikke længere den store tiltro til deres cheftræner Henrik Clausen. Foto: Polfoto, (Anders Brohus) / POLFOTO
I et hemmeligt oprør mod OB-træner Henrik Clausen giver selv bærende spillere udtryk for mistillid over for hans trænerevner.

Det ulmer angiveligt voldsomt i OBs spillertrup, hvor luften er tyk af hård kritik af cheftræneren.

For hos tidens mest underpræsterende klub i Superligaen tegner selv etablerede stamspillere med fast spilletid og længere tilhørsforhold til klubben et billede af Henrik Clausen, der aldrig har lykkedes med at vinde den nødvendige respekt for sin taktik og sin vision hos nøglespillerne som cheftræner, skriver sporten.dk

Og det er tilsyneladende et noget flosset og miskrediterende billede, som spillerne tegner, af en træner, der blandt andet drak øl med spillerne ved afslutningsfesten kort før, han blev chef. En træner som springer nøgen i poolen foran dem efter en sejr.

Senest skulle Henrik Clausen være blevet udfordret kraftigt på sine argumenter af en profil på et krisemøde med truppen før nederlaget til FC København.

Et billede OB-direktør Thomas Christensen dog ikke helt kan genkende, for han udtrykte igen mandag fuld og ubetinget tillid til cheftræner Henrik Clausen midt i klubbens sportslige nedtur.

Kilde: Sporten.dk