Oldefar misbrugte 10-årig pige
Endnu en sag om sexovergreb har ramt Brønderslev. Arkiv Foto: Colourbox
Ifølge sigtelserne mod de fire familiemedlemmer, er den lille pige blevet tvunget til uhyggelig og ydmygende sexovergreb

Fire mænd har sammen udsat en lille pige for så uhyrlige og ydmygende seksuelle overgreb, at det ikke er til at forstå.

Mændene, der alle i familie med pigen, er henholdsvis 78 år, 46 år, 31 år og 29 år.

Den ældste er pigens oldefar. Det fremgår af det grundlovsforhør i Retten i Hjørring, som de fire mænd netop nu fremstilles i, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge sigtelsen er overgreben forgået på pigens forskellige bopælsadresser over en årrække helt frem til april 2011. Det fremgår af sigtelsen mod fire mænd, der netop nu bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Hjørring.

Oldefaren er ikke sigtet for samleje, men for at stikke fingre ind i sit oldebarn vaginalt og analt og for at have fjernet den lille piges kønsbehåring med en saks og en pincet med de tre andre, skriver avisen.

Mændene er blandt andet også sigtet for, dels sammen og dels hver for sig at have indført en finger i pigens anus og skede, ligesom de flere gange stak en aflang genstand op i hende, ifølge sigtelsen.

To af mændene er desuden sigtet for at have fastholdt pigen i fødderne 24. april i år, hvorefter de indførte en finger i hendes anus og skede og fik en hund til at krænke hende, mens den sigtede K. er sigtet for samleje og anden kønslig omgængelse end samleje.

Kilde: Ekstra Bladet