Officielt: Rommedahl til Brøndby

Sent onsdag aften underskrev Brøndby IF en to-årig kontrakt med den danske landsholdsprofil Dennis Rommedahl.
Brøndby får en tiltrængt forstærkning i form af den tidligere Olympiakos-spiller Dennis Rommedahl. Arkiv
Brøndby får en tiltrængt forstærkning i form af den tidligere Olympiakos-spiller Dennis Rommedahl. Arkiv Foto: Scanpix, Claus Bech

Med blot seks point efter de første syv kampe i Superligaen, ser der mildest talt noget sort ud for Brøndby, der ligger og roder rundt på en niende plads i øjeblikket.

Men nu får vestegnsklubben en tiltrængt forstærkning i skikkelse af den tidligere Olympiakos-spiller Dennis Rommedahl.

Og den rutinerede landsholdsprofil glæder sig til at være vendt hjem til dansk fodbold og ser frem til at spille i den gule trøje.

"Der er ingen tvivl om, at Brøndby IF er den rigtige klub for mig lige nu. For mig er Brøndby IF fortsat også den største klub i Danmark, når man kigger på historien og opmærksomheden fra omverdenen. Det er en klub, der altid har store ambitioner, og det passer godt til mig, da jeg også vil være med der, hvor det er sjovt og spændende," siger Dennis Rommedahl på klubbens hjemmeside.

Og i Brøndby er der også stor glæde over den nyindkøbte spiller.

"Vi er utrolig stolte over, at det er lykkes at hente en landsholdsprofil som Dennis Rommedahl til Brøndby IF. Dennis' ankomst vil give truppen og hele klubben et løft, og jeg er overbevist om, at han hurtigt vil falde til og hjælpe holdet på banen," siger sportschef i Brøndby IF.

Kilde: Brøndby IF

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.