OB-træner: Vi blev sådan lidt bange
Både OB og FCK får efter nederlag svært ved at gå videre i Europa League. Foto: Lars Poulsen / POLFOTO
Der er efter nederlaget til Twente dårlige udsigter til, at OB går videre i Europa League. Alligevel er træneren tilfreds med indsatsen.

OB-træner Henrik Clausen er trods nederlaget på 3-2 til hollandske Twente godt tilfreds med holdets indsats. Det skriver Sporten.dk.

"Jeg synes, vi leverede en fremragende indsats over hele linjen. I første halvleg forsvarede vi os meget, og vi blev også for langt tilbage på banen. Vi blev sådan lidt bange. Twente er et rigtigt godt hold, og vi kom til at bakke lidt for meget i duellerne, hvilket også gav dem plads til scoringerne", siger Henrik Clausen til TV3 +

Han mener, at OB var meget tæt på at få point med hjem. Især efter en anden halvleg, hvor OB'erne kom på banen med stor gejst.

"I anden halvleg valgte vi at gå lidt mere frem. Jeg ved ikke, om det var det, der gjorde, at vi kom mere ind i kampen, men anden halveg var markant mere jævnbyrdig. Twente havde da også deres chancer, men vi var meget bedre med. Og der skal ikke så meget til, før vi havde fået point med hjem," siger OB-træneren til TV3 +.

OB skal nu vinde begge sine næste kampe samt have hjælp fra Twente, der skal tage point fra engelske Fulham, for at det fynske mandskab går videre i Europa League.

Kilde: Sporten.dk