OB-boss: Vi er alle skuffede
På trods af en elendig sæsonstart er OB's cheftræner, Henrik Clausen, fredet fastslår klubbens direktør, Thomas Christensen. Foto: Polfoto, (Anders Brohus) / POLFOTO
Mesterskabskandidaterne fra Odense burde have klaret sig langt bedre, siger en skuffet OB-direktør.

OB har haft en mildest talt elendig sæsonstart. Før sæsonene var de udråbt som mesterskabskandidater, men efter 14 runder af superligaen er OB'erne 14 point efter førerholdet, FC København, og holdet er desuden røget ud af pokalturneringen samtidig med, at Europa League-deltagelsen hænger i en tynd tråd.

Og det er slet ikke godt nok, slår klubbens direktør, Thomas Christensen, fast over for sporten.dk.

"Isoleret set er alle i og omkring OB skuffet over resultaterne," siger Thomas Christensen.

Han understreger dog samtidig, at cheftræner Henrik Clausen fortsat har ledelsens opbakning.

"Vi har netop sagt, at det her er et langsigtet projekt, hvor vi tror på dem. Opbakningen er - uanset skæve resultater - fuld til et trænerteam, som både i første halvdel af 2011 og med kvalifikationen til Europa League og play-off i CL også startede rigtig godt i denne sæson," lyder det fra Thomas Christensen.

Assistenttræner Thomas Helveg skal heller ikke være nervøs for job, fortsætter OB-direktøren.

"Thomas Helveg bidrager stærkt til Henrik Clausens arbejde i forbindelse med træningen. De har et meget, meget stærkt samarbejde."

At mesterskabsdrømmen formentlig er forduftet for denne gang, generer heller ikke Thomas Christensen synderligt. Han peger i stedet på, at klubben har sagt farvel til flere store profiler og stadig er ved at spille de nyankomne spillere ind på holdet.

"Selvfølgelig vil vi meget gerne vinde et mesterskab. Men det handler om at kunne vise en stabilitet over alle sæsonens omkring 50 kampe, og det er dér, vi i hvert fald skal forbedre os kraftigt," siger Thomas Christensen.

Kilde: sporten.dk