Nikolaj Jacobsen tager flere nye med til træningskampe
Landstræner Nikolaj Jacobsen har sat navne på de 18 spillere, der skal med til Golden League-turneringen i Norge. Foto: Liselotte Sabroe/arkiv/Scanpix
En række nye spillere er med i den trup, håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen har udtaget til Golden League.

Når det mandlige håndboldlandshold deltager i træningsturneringen Golden League i norske Bergen i april, bliver det med nye navne på holdkortet.

Det oplyser Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse.

Landstræner Nikolaj Jacobsen har nemlig valgt at inkludere en række spillere, der skal prøves af i kampene mod Frankrig, Island og Norge.

Blandt de nye er fløjspillerne Magnus Bramming og René Rasmussen, men også etablerede navne som Rasmus Lauge, Kevin Mensah og Magnus Landin er blandt de 18 spillere, der er udtaget.

- Det er en træningsturnering, hvorfor vi har mulighed for at prøve nogle af de unge af, som måske kan komme mere fast med omkring landsholdet i fremtiden, siger landstræneren.

Nikolaj Jacobsen har også udtaget Nikolaj Markussen, Nikolaj Øris og Lasse Møller fra den bedste hjemlige håndboldrække.

- Samtidig har vi også nogle mere rutinerede spillere med fra den danske liga, som vi gerne vil se nærmere på.

- Det er også vigtigt, at vi har mulighed for at spare nogle af de spillere, der slider med kampe i både Champions League og deres respektive ligaer, siger Nikolaj Jacobsen.

Landsholdsbacken Mikkel Hansen deltager også i landsholdssamlingen fra 2. til 4. april, men PSG-stjernen er ikke med, når det går løs i træningskampene 5., 7. og 8. april.

/ritzau/