Mor skal forhandle for Laudrup

Der er ingen grund til at kyle penge i mellemhandlerlommer, når ens ophav er fodboldlegende.
Selvom Andreas Laudrup kan hente en stor sign-on-fee ved et transferfrit vinterskifte, udelukker han ikke at blive hængende i Farum
Selvom Andreas Laudrup kan hente en stor sign-on-fee ved et transferfrit vinterskifte, udelukker han ikke at blive hængende i Farum Foto: Jens Dresling / POLFOTO

Hvis Andreas Laudrup skal skifte klub, skal en agent ikke have snuden ned i den forretning. Det klarer han selv. I selskab med farmand Michael. Og når der skal slutforhandles kommer mor med ind i forhanldingerne.

Unge Laudrup sluttede sæsonen i FC Nordsjælland med bravur, og som 20-årig er han fortsat blot en fodboldmæssig halvmodnet frugt. Hvilket også har afstedkommet øget opmærksomhed.

"Der kommer da engang imellem henvendelser om det ene og det andet samt sjove tilbud om eksotiske lande. Men min fodboldopdragelse har lært mig, hvad der er realiteter, og hvad der er fantasiverden," siger Andreas Laudrup til sporten.dk og fortæller i efterfølgende sætning, hvem hans eneste rådgiver er:

"Jeg benytter min far, for det er meget rart at have én, jeg kan snakke med, og som jeg ved, vil sikre mig de bedste ting," fortæller han.

Om et halvt år er Andreas Laudrup transferfri i Farum, men allerede nu kan han begynde samtaler med interesserede klubber uden at skulle blande FC Nordsjælland ind i snakken.

Andreas Laudrup har derfor brugt sommerpausen til at vende sin karriere med farmand i forhold til det rent fodboldfaglige, men også et andet familiemedlem hjælper til.

"Jeg vil dog sige, at den hårdeste forhandler i familien, det er helt klart min mor. Så jeg regner med at tage hende med indover, når det kommer så langt," lyder det fra Andreas Laudrup til sporten.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.