Millionær på bistand: "Jeg gider ikke fuldtidsjob"
Den 62-årige eks-millionøse, Anne Mette Beckmann, nægter at arbejde fuldtid. Det er hun nemlig ikke vant til, fortæller hun. (Foto: Thomas Lekfelt /Scanpix)
Den 62-årige tidligere millionøse, Anne Mette Beckmann, nægter at arbejde fuldtid. Det er hun nemlig ikke vant til, fortæller hun.

- Jeg er åben over for jobs, jeg kan lide. Men ikke fuld tid, for det er jeg ikke vant til. Det er ikke nu, at jeg begynder at arbejde 8-16. Det gider jeg ikke.

Sådan lyder det fra den 62-årige eks-millionær Anne Mette Beckmann.

Hun er en bestemt kvinde, som ikke er til salgs for alle job, hun får tilbudt. Og da slet ikke dem på fuld tid.

Det fortalte hun i lørdags til Ekstra Bladet, der fangede hende på den røde løber ved uddelingen af Tvprisen i København.

Danskerne lærte hende at kende, da hun for et par år siden fortalte om det personlige stormvejr, hun havde været ude i. Det skete i TV2-programmet ’Millionæren, der mistede alt’.

Hun er gået fra et overdådigt luksusliv i Portugal, hvor hun levede af familiens millioner, til et liv på bistand i kolde Danmark. 

Kontrasterne er store, og det har da også været en stor mundfuld for den excentriske millionøse.

Hun har i et år været hjemløs og bor hos venner, der har overskud til at have hende på besøg.

Anne Mette Beckmann er stærkt utilfreds med den pension, hun får i Danmark. Og hun blev decideret rasende, da medarbejderne på pensionkontoret fortalte hende, at hun ikke havde ret til ’fuld pension’.

- Jeg er næsten 63 år, det bliver jeg til juni, så det er ikke nu, at jeg kaster mig ud i en karriere, jeg aldrig har gjort mig i før. Jeg har haft det så svært de sidste 10 år, så resten af mit liv vil jeg gøre, hvad jeg har lyst til, siger hun til eb.dk.

Hvis hun endelig skal arbejde, skal det være med sprog eller dyr, som hun har en forkærlighed for.

På grund af det smalle budget, må hun kigge langt efter boligopslag i København. Og det ærgrer hende.

via Listen To News