Millionær på bistand: Jeg er flyttet ind hos 19-årig

Underholdning
- Jeg har det bedre end længe. Jeg har tabt mig, og jeg trængte til en forandring med mit hår, siger Anne Mette Beckmann. (Foto: Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix/arkiv)

Anne Mette Beckmann har fået husly af en 19-årig ven.

Den hjemvendte og fallerede millionærdatter Anne Mette Beckmann troppede fredag op til prisuddelingen Reality Awards med sin blot 19-årige ven Christopher Bendixen.

Det skriver Ekstra Bladet.

De danske tv-seere lærte hende at kende i 2010, da TV 2 sendte dokumentaren 'Millionæren, der mistede alt'. Sidste år tonede opfølgeren 'Millionær på bistand' frem på skærmen og gav igen seerne et indblik i Anne Mette Beckmanns liv. Denne gang var det den tidligere millionærdatters kamp for at skabe et liv i Danmark og få en dansk kontanthjælp, der var omdrejningspunktet.

Og det har været svært for den tidligere rigmandsdatter at få etableret sig i Danmark. Blandt andet har hun haft problemer med at finde et sted at bo. Men det problem har hendes unge ven Christopher Bendixen nu hjulpet hende med ved at tilbyde hende husly.

- Han kontaktede mig på Facebook og fortalte, at jeg var velkommen til at bo hos ham. Jeg bliver helt rørt, når jeg fortæller om det, siger Anne Mette Beckmann til Ekstra Bladet. 

Hun understreger over for avisen, at hun rykker ud af lejligheden, når Christopher Bendixens kæreste kommer forbi. Og det går generelt bedre for Anne Mette Beckmann, fortæller hun.

- Jeg har det bedre end længe. Jeg har tabt mig, og jeg trængte til en forandring med mit hår. Generelt er det stadig svært for mig, for jeg får kun en lillebitte pension fra kommunen. Jeg har en meget lille indkomst og jeg har ikke noget hjem, siger hun.

Nyheder

Ryanair-boss:

Muslimske mænd er

den største risiko