Miley Cyrus får en halv mand
Miley Cyrus har ikke kun fået nyt hår, men også nyt job. Foto: Twitter
Hannah Montana-stjernen er med i komedieseriens tiende sæson, hvor hun skal date den yngste af de tre mænd.

Den 19-årige Hannah Montana-stjerne Miley Cyrus har fået et nyt job. Hun skal spille over for de tre mænd i komedieserien "Two and a Half Men" - i hvert fald for en stund.

Miley Cyrus skal spille rollen som Missi, en gammel familieven til internetmilliardæren Walden Schmidt, når serien, der er nået til sin tiende sæson, vender tilbage til efteråret med et dobbeltafsnit.

Missi holder sig dog ikke til blot at være en familieven, lyder det ifølge torontosun.com. For Cyrus' karakter skulle nemlig udvikle et forhold til den yngste af de tre mænd i trioen, Jake, der bliver spillet af Angus T. Jones, når han vender hjem fra hæren.

Siden Hannah Montana lukkede og slukkede sidste år, har Cyrus ellers primært beskæftiget sig med roller på det store lærred. Således er teenagestjernen, der for nylig blev forlovet med australske Liam Hemsworth, at finde på toppen af plakaten på film som "LOL" og "So Undercover".

Senest er det dog ikke filmroller, som skuespillerinden har vakt opsigt med. I stedet har hendes nye frisure skabt overskifter, fordi hun har ladet lokkerne falde til fordel for et helt korthåret og afbleget look.

Om Miley Cyrus har kort eller langt hår i rollen som Missi, kan amerikanske tv-seere finde ud af 27. september, hvor serien vender tilbage.

"Two and a Half Men" havde den famøse Charlie Sheen i hovedrollen i seriens første otte sæsoner. Han blev dog fyret sidste år efter en længere periode med stofmisbrug, beskyldninger om hustruvold og antisemitisme.

I stedet flyttede Ashton Kutchers karakter, Walden Schmidt, sidste år ind i huset på Malibu Beach.