Kurt Ravn scorer kassen på Matador
Kurt Ravn har god grund til at glæde sig. Foto: Benjamin Kürstein / POLFOTO
Skuespillerne kan grine hele vejen til banken over, at DR nu sender Matador for syvende gang.

Kurt Ravn havde aldrig drømt om, at Matador skulle blive sådan en succes.

Manden, der blev kendt som den ivrige unge socialist 'Røde' i den populære serie, kan glæde sig over, at han i mere end 30 år har høstet frugterne af gammelt arbejde. Hver gang, Matador bliver genudsendt, tikker der nemlig royalties ind på skuespillernes kontoer.

- Selv om det ikke er noget, banken går i selvsving over, så er det da rart, at der tikker penge ind, som man ikke behøver at røre en finger for, siger Kurt Ravn til Ekstra Bladet.

Lige nu bliver det folkelige klenodie genudsendt for syvende gang, og en million seere tænder for fjernsynet for at genopleve Maude, Mads Skjern og alle de andre.

Kurt Ravn er dog ikke en af dem, der tænder for kassen. Det skyldes dog ikke, at han har fået nok af serien, der gjorde ham berømt.

- Jeg ser desværre ikke med denne gang. Dels har jeg den som bokssæt, dels spiller jeg teater hver aften og har ikke rigtig tid, fortæller han. Men uanset hvor mange gange 'Matador' genudsendes, bliver jeg aldrig træt af den.

Kurt Ravn er lige nu på turné med i komedien 'Små grå løgne', som slutter af på Stærekassen på Det Kongelige Teater i november.

Kilde: Ekstra Bladet