Medina raser over tv-vært
For mange sko, for dyre smykker. Mette Reissmann mener, at Luksusfælden snart vil kunne sige "Velkommen til Medina". Foto: Scanpix, Sisse Stroyer
Medina er godt og grundigt træt af, at fremmede blander sig i hendes liv.

Medina har penge. Men hvis hun fortsætter med at leve, som hun gør for tiden, har hun snart også en pænt stor gæld. Det var omtrent, hvad tv-værten Mette Reissmann, der er kendt fra '"Luksusfælden", sagde til Se og Hør i går.

Men Medina har også temperament, og sangstjernen har tydeligvis fået nok af, at fremmede holder øje med, hvad hun foretager sig. Hun tog derfor prompte til genmæle på Twitter:

- Alt fra læger til pengeeksperter som IKKE kender mig, der udtaler sig om mit liv! Fucking KLAPHATTE!!!!!

Mette Reissmann havde i Se og Hør rådet Medina til at skære ned på shoppingen for i stedet at købe fornuftige aktier, med mindre hun ville fortsætte sin "økonomiske katastrofekurs".

- Medina skal klart passe på, at hun ikke ender som Fetterlein. Når man er i Medinas branche, holder man jo sjældent længe. Hun kan være falmet om et år. Og hvad har hun så? Ingenting, lød det fra tv-eksperten.

Hvorvidt Medina, der lige har optaget musikvideoen til sin sang 'Happening', er i nærheden af at falme, kan man danne sig et indtryk af, når hun spiller på Skanderborg Festival i aften kl. 24.00.

via Listen To News