Medina raser over tv-vært

Medina er godt og grundigt træt af, at fremmede blander sig i hendes liv.
For mange sko, for dyre smykker. Mette Reissmann mener, at Luksusfælden snart vil kunne sige "Velkommen til Medina".
For mange sko, for dyre smykker. Mette Reissmann mener, at Luksusfælden snart vil kunne sige "Velkommen til Medina". Foto: Scanpix, Sisse Stroyer

Medina har penge. Men hvis hun fortsætter med at leve, som hun gør for tiden, har hun snart også en pænt stor gæld. Det var omtrent, hvad tv-værten Mette Reissmann, der er kendt fra '"Luksusfælden", sagde til Se og Hør i går.

Men Medina har også temperament, og sangstjernen har tydeligvis fået nok af, at fremmede holder øje med, hvad hun foretager sig. Hun tog derfor prompte til genmæle på Twitter:

- Alt fra læger til pengeeksperter som IKKE kender mig, der udtaler sig om mit liv! Fucking KLAPHATTE!!!!!

Mette Reissmann havde i Se og Hør rådet Medina til at skære ned på shoppingen for i stedet at købe fornuftige aktier, med mindre hun ville fortsætte sin "økonomiske katastrofekurs".

- Medina skal klart passe på, at hun ikke ender som Fetterlein. Når man er i Medinas branche, holder man jo sjældent længe. Hun kan være falmet om et år. Og hvad har hun så? Ingenting, lød det fra tv-eksperten.

Hvorvidt Medina, der lige har optaget musikvideoen til sin sang 'Happening', er i nærheden af at falme, kan man danne sig et indtryk af, når hun spiller på Skanderborg Festival i aften kl. 24.00.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.