Midtjylland holdt nede af Sønderjyske
FC Midtjylland var mest i hopla i stort set hele kampen. Her Jonas Borring, der havde en god mulighed til at score til 2-1, men ligesom sine holdkammerater brændte han et hav af chancer. Foto: Anders Brohus / POLFOTO
Det lykkedes ikke FC Midtjylland at fortsætte stimen på hjemmebanen, hvor det er blevet til mange sejre. Sønderjyske stak en kæp i hjulet.

FC Midtjyllands spillere må have svært ved at tro deres egne øjne, når de ser resultatet af aftenens kamp.

Hjemmeholdet dominerede voldsomt i Herning, men alligevel lykkedes det formsvage Sønderjyske at snuppe et point.

De sortklædte ulve har været meget stærke på hjemmebane i denne sæson, hvor det er blevet til seks sejre i syv kampe. I de to sidste hjemmekampe er Horsens og Brøndby blevet besejret, men gæsterne fra syd kan juble mest efter aftenens kamp.

Der skulle kun gå 18 minutter før hjemmeholdet kom foran ved Sylvester Igboun, der med et rent power-mål satte trumf på en god start fra midtjyderne.

Sønderjyske virkede rystet over det høje tempo fra det tændte hjemmehold, men trods overvægt i spillet til ulvene, fik Sønderjyske overraskende udlignet lige inden pausen.

Den offensive midtbanespiller Henrik Hansen luskede med et perfekt spark bolden ind ved den ene stolpe bag Jonas Lössl.

I anden halvleg rykkede FC Midtjylland spillet længere frem på banen og fortsatte dominansen. Det gav sporadiske tilbud til Sønderjyske. Tommy Bechmann og Quincy Antipas fik pæne tilbud.

Som anden halvleg skred frem blev hjemmeholdets dominans massiv. Og de sidste ti minutter af kampen bød på et rent skydetelt mod gæsternes mål.

Det var flere gange meget tæt på et føringsmål, men trods total dominans i chancer og spil må FC Midtjylland nøjes med 1-1 og et point.