Michael Jacksons børn kastes rundt
Farmor-Jackson har passet på Michael Jacksons børn, siden han døde af et hjertestop i en alder af 50 år den 25. juni 2009 i Los Angeles. Foto: Scanpix, Reuters, PHIL KLEIN
Michael Jacksons mor, Katherine Jackson, er tilbage som værge for pop-kongens tre børn.

Katherine Jackson har fået forældremyndigheden igen over Michael Jacksons tre børn. Dog kun til deling med børnenes 34-årige fætter, TJ Jackson, der efter fyringen blev gjort til midlertidig værge. Det skriver det amerikanske gossip-site tmz.com.

I sidste uge blev farmor-Jackson ellers fyret som værge for Michael Jacksons tre børn, Paris, Prince og 'Blanket', fordi hun havde været ti dage i Arizona uden at fortælle det til hele familien.

Først fortalte den berømte farmor, at hun var helt knust over situationen, men kom siden på andre tanker og vil nu gerne dele forældremyndigheden.

Og det fik hun lov til torsdag aften, hvor retten gav hende rollen som værge tilbage efter, at en beskikket sagsbehandler havde peget på, at hun har gjort et fantastisk stykke arbejde som værge siden Michael Jacksons død i 2009.

Sagsbehandleren understregede desuden, hvor højt børnene elsker deres farmor.

Men rollen som værge er kun midlertidig. Den 22. august skal en dommer nemlig tage stilling til, om den delte forældremyndighed skal gøres permanent, eller om der skal findes en anden løsning.

Kilde: tmz.com