Mette vinder Avisen.dk s julehistorie

Kultur

I december skrev Avisen.dk s brugere en underholdende julehistorie, som udviklede sig dag for dag. I dag har vi kåret det indlæg, som blev det bedste i hele historien.

I december søsatte vi på nyhedavisens hjemmeside, www.avisen.dk, en julehistorie, som skulle skrives dag for dag af vores læsere. Hver dag vandt det bedste bud på en fortsættelse to flybilletter fra Ryan Air.

Selve konceptet til historien blev skrevet af forfatteren Sara Skaarup, men derefter var det op til læserne at digte videre på fortællingen ud fra de givne rammer og persongalleriet. Projektet blev en succes, idet der udspandt sig en fin julefortælling, der indeholdt både julemænd, krybbespil i kælderen, kærlighed, gale julehadere, politi – og ikke mindst en invalideknallert, som overraskende udviklede sig til at være selveste julemandens kane - med rensdyr og det hele.

Netop den sidstnævnte ide vil vi gerne belønne, idet den flyvende juleknallert blev et centralt og underholdende element i resten af historien. Derfor sender vi en stor kasse vin fra Philipson Wine til Mette Eklund Andersen, som kom på ideen med at lade knallerten med anhængertræk lette med heavy-elskeren Kevin ved roret, mens de andre beboere langsomt blev tykke og juleindoktrinerede af julemanden under dæknavnet; Valdemar Jammerdal.

Hvis du vil læse historien, kan du klikke ind på www.avisen.dk/blog/juleblog.

Nyheder

Ældre ægtepar for vild

i en uge:

Levede af bær og

muddervand