Meteorologer trækker i land med weekendvejret
Vejret i weekenden bliver ikke så slemt som først forudset. Foto: Colorbox
Weekendens stormvejr bliver alligevel ikke et stormvejr. Men hold øje med radioen og på nettet, hvis du skal færdes mellem landsdelene.

Stormen har bogstaveligt talt lagt sig.

Ifølge meteorologerne skulle den kommende weekend have været plaget af storm og væltede træer. Men DMI trækker nu deres voldsomme varsel tilbage. Særligt jyderne får en kraftig kuling at mærke, men ikke storm i denne omgang.

I nat hærgede en storm på Færøerne, og den giver stadig problemer i dag. Træer er væltede, og containere og skibe har revet sig fri.

Vejret i Danmark starter flot lørdag formiddag, men udvikler sig på grund af et lavtryk i løbet af lørdagen til regn og blæst, som lørdag aften kan udvikle sig til storm i hele landet. Lørdagens vejr er et forvarsel til søndag, hvor et nyt lavtryk rammer landet.

Vinden bliver stærkest ved den jyske vestkyst. Her er der varsel om forhøjet vandstand i Vadehavet, kan man læse på Dmi.dk.

Men det er ikke kun i vest, der bliver problemer. Der vil komme vindstød af stormstyrke i Nordjylland.

Bro- og flytrafikken kan blive ramt af forsinkelser og aflysninger. Flypassagerer bør derfor holde øje med flyselskabernes hjemmesider.