Medie: Laudrup i kold krig med sin chef

Der er et anspændt forholdet mellem Michael Laudrup og Mallorca-bossen Lorenzo Serra Ferrer, fortæller avisen Diario de Mallorca.
Da Michael Laudrup sidste år blev hentet til Mallorca som træner, var det scoop af bossen Lorenzo Serra Ferrer. Nu kan de to ikke sammen.
Da Michael Laudrup sidste år blev hentet til Mallorca som træner, var det scoop af bossen Lorenzo Serra Ferrer. Nu kan de to ikke sammen. Foto: Scanpix, Reuters

Luften er kold i fodboldklubben Mallorca, når det gælder forholdet mellem holdets træner Michael Laudrup og chef for klubben, Lorenzo Serra Ferrer.

"Forholdet mellem Serra Ferrer og Laudrup er ikke det samme som for et år siden," siger Sebastià Adrover fra den store lokalavis Diario de Mallorca til sporten.dk.

Det er ellers kun et års tid siden, at den tidligere danske landsholdsstjerne og Mallorcas hovedaktionær og vicepræsident Lorenzo Serra Ferrer fejrede, at Laudrup havde skrevet under på en toårig kontrakt som træner.

Ifølge Adrover begyndte samarbejdet mellem de to allerede at gå galt i december sidste år, hvor Laudrup ikke ville bruge angriberen Fernando Cavenaghi, som Serra Ferrer havde kæmpet for at få til klubben.

I starten til denne sæson overtog Serra Ferrer spillerhandlerne og hentede to spillere, Michael Laudrup ikke kendte, til klubben.

Det forklarede danskeren på et pressemøde, hvilket kun har gjort forholdet mellem Mallorca-bossen og Laudrup endnu mere køligt ifølge sporten.dk's oplysninger, og der spås om en skilsmisse mellem Laudrup og Mallorca, når kontrakten udløber til næste sommer.

Laudrup er dog stadig cheftræner i klubben, og han og Mallorca-holdet rejser snart på træningslejr til Holland.

Kilde: sporten.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.