Mascha: Jeg har forgiftet min kæreste
Det var chili, og ikke rød peber, som Mascha Vang kom i maden. Arkivfoto Foto: Henrik Freek
Den tidligere radio-vært tog fejl af chili og rød peber, hvilket kostede Nicolas Kiesa en omgang madforgiftning.

Den blonde Mascha Vang er i øjeblikket med i optagelserne til den nye sæson af Masterchef, der kommer på TV3 til februar.

Men hendes seneste forsøg på at lave en romantisk middag for kæresten afslører store mangler ud i kogekunsten.

Hun havde nemlig tilsyneladende store problemer med at kende forskel på en chili og rød peber, da hun ville lave en italiensk inspireret pastaret.

"Jeg vælger at komme virkelig, virkelig meget løg og hvidløg i. Tænker, at nu skal det satme smage af noget! Hiver div. Krydderier ned fra hylderne - uden at læse hvad der står. Smider store håndfulde, af hvad jeg tror, er rød peber i retten. Det var det ikke," skriver Mascha på sin blog på MSN Starlounge.

Og det går op for hende, da pastaretten skal smages til.

"Smager på den, og nærmest skriger af smerte! CHILI. Det var chili, og ikke rød peber. Det er ganske enkelt uspiseligt. ALT for stærkt," skriver hun.

"Nicolas som er meget, meget sulten vælger dog at forsøge sig alligevel. Jeg kom lidt mælk i retten... Skulle det ikke virke mod chili?? Nå, men det gjorde det nu egentlig ikke. Mens han spiser, bliver han helt våd i ansigtet. Det er tydeligvis ikke nogen helt stor fornøjelse, men manden syntes jo det er så synd for mig, så han bider smerten i sig og skyller det ned med litervis af vand."

Men hen på aften er den helt gal.

"Svigermor kommer på besøg, og mens vi sidder og snakker begynder Nicolas pludselig at klø sig. Først på lårene, så ballerne... Og benene. Der går faktisk ikke længe, før hans krop er dækket af store røde kløende plamager. Han har ikke indtaget andet end min mad. Via læge, finder Nicolas ud af at han har fået nældefeber. Altså en allergisk reaktion på chilien. Ikke fordi han normalt ikke kan tåle det - men det var måske liiige i overkanten," skriver hun på bloggen.

Kilde: MSN Starlounge