Mand fik revet øre af ved uhyggeligt overfald
Manden, der blev overfaldet i sit hjem, ligger stadig i respirator. Foto: Colourbox
Tre gerningsmænd gik i aftes amok på en 50-årig mand. Deres offer fik både åbent kraniebrud og et øre revet af.

En 50-årig mand blev i går aftes udsat for et særdeles voldsomt overfald i den lille jyske by Handbjerg.

Manden fik blandt andet revet sit højre øre af, da to mænd på henholdsvis 37 og 26 år og en kun 19-årig kvinde tævede ham.

"Han har nogle alvorlige skader, han har fået åbent kraniebrud og rykket højre øre delvist af," fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Kjeld Nedergaard.

Han understreger, at politiet anser det for at være en meget alvorlig sag. Offeret ligger stadig i respirator og er i kritisk tilstand.

De tre anholdte var i går aftes sammen med den 50-årige i et "drikkelag" i offerets hus og det var en nabo til den 50-årige, der senere fandt ham.

"Det vidne, som finder den pågældende, har været i huset tidligere på aftenen. Da hun vender tilbage, finder hun den forurettede i en blodpøl, og de tre anholdte har forladt huset," siger Kjeld Nedergaard.

Man ved endnu ikke, hvad motivet bag det voldsomme overfald kan være, men de tre overfaldsmænd har alle tidligere været på kant med loven.

"De er alle godt kendt af politiet i forvejen for forskellige forhold, som jeg ikke kan komme ind på," fortæller Nedergaard.

Overfaldsmændene blev anholdt klokken 00.45 i nat, og ingen af dem har ønsket at udtale sig, uden en forsvarer er tilstede. De er alle tre fra Struer og fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Holstebro i dag klokken 14.