Manchester United tæsker Arsenal 8-2

Topkamp endte som ydmygelse af reservespækket Arsenal-hold.
Wayne Rooney scorede hattrick i topkampen mod Arsenal. Ashley Young (tv.) scorede to gange i den vanvittige kamp.
Wayne Rooney scorede hattrick i topkampen mod Arsenal. Ashley Young (tv.) scorede to gange i den vanvittige kamp. Foto: Polfoto, (AP Photo/Jon Super) / POLFOTO

Premier League-sæsonens første store brag løb af stablen, da Arsenal drog til Old Trafford for at skrive endnu et kapitel i den allerede ekstensive engelske fodboldhistorie.

Manchester United var inden kampen kommet godt fra start i turneringen med sejr i de første to kampe mod WBA og Tottenham.

Arsenal har derimod ikke haft meget at glæde sig over. I første runde spillede holdet uafgjort mod Newcastle, mens 2. runde bød på et 0-2-nederlag til Liverpool.

Det var da også Manchester United, som kom bedst fra start mod et reservespækket Arsenal-mandskab.

Danny Welbeck headede United foran, hvorefter der blev begået straffe mod Arsenals Theo Walcott. Robin van Persie brændte imidlertid chancen for at bringe Arsenal ind i kampen igen med et tyndt skud.

Og så gik det hurtigt. Få minutter senere bragte Ashley Young med et flot langskud, som ramte krydset perfekt, Manchester United på 2-0.

Rooney scorede derefter direkte på straffe, og Arsenal-bænken må være begyndt at få bange anelser.

De var da også helt berettigede. Rooney scorede atter på et direkte frispark, hvorefter Nani øgede til 5-1.

Park scorede til 6-1, før van Persie fik lov til at pynte på resultatet med målet til 6-2. men Manchester United var dog ikke færdige. Rooney fik sæsonens første hattrick, mens Ashley Young fik sidste ord med sejrsmålet til 8-2.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.