Manchester City tester 14-årig dansker
City of Manchester Stadium kan blive Markus Strøm Bays nye hjemmebane, hvis han gør det godt under sin prøvetræning i Premier League-klubben. Foto: wikimedia/public domain/KG Gucwa
Purunge Markus Strøm Bay er blevet inviteret til England for at fremvise sine talenter.

Det er tilsyneladende ikke kun Christian Eriksen, der vækker opsigt i de absolutte topklubber i Premier League.

Den kun 14-årige Brøndby-spiller, Markus Bay Strøm, er nemlig blevet inviteret til prøvetræning i selveste Manchester City, der i øjeblikket topper den engelske liga.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den danske hovedperson er forståeligt nok lykkelig over muligheden for at prøve sig selv af blandt de allerbedste.

"Det er stort at rejse til Manchester for at træne med City. Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver meget spændende at træne med nogle helt andre spillere," siger Markus Strøm Bay til Ekstra Bladet.

Selv om Markus Bay Strøm ser op til Premier League-stjernerne, er det dog stadig en dansk spiller, han helst vil måle sig med.

"Jeg ser meget op til David Silva. Han har en fantastisk teknik og er utrolig dygtig. Mange ting gør han rigtigt. Men lige nu er Christian Eriksen mit idol. Jeg spiller samme position på banen og vil gerne spille på samme måde som ham," lyder det fra offensivspilleren, der fortsætter med at rose Eriksen:

"Han har et fantastisk overblik og er rigtig dygtig med bolden," mener Markus Bay, der har spillet i Brøndby, siden han var fem år.

Kilde: Ekstra Bladet