Malk de Koijn vil indtage Jylland
Malk de Koijn er gode til at få sit publikum med i deres syrede ordlege. Det skal provinsen nu nyde godt af. Foto: www.roskilde-festival.dk
Efter to udsolgte koncerter i København er de tilbagevendte rap-helte i Malk de Koijn klar til at turnere i resten af Kongeriget.

Nu skal resten af landet indtages! Selvtilliden er i den grad tilbage hos halvfemser-rapgruppen Malk de Koijn, efter de i sidste uge spillede to koncerter for fulde huse i Carlsbergs TAP1-hal.

Begge koncerter fik ros af anmelderne.

Pernille Jensen, som er anmelder på Politiken gav den sidste af koncerterne seks hjerter, mens hun skrev: "Ingen ved siden af, og slet ingen over Malk de Koijn".

Anmelderen på Ekstra Bladet, Peter Albrechtsen, gav den første koncert fem stjerner og kaldte Malk de Koijn for "mægtige".

Det har altså givet rapperne mod til at fortsætte festen ind i det nye år.

Malk de Koijn skal spille koncerter i tolv byer. De starter turneen 16. februar i Randers. Derfra går turen videre over Kolding, Sønderborg, Esbjerg, Horsens, Odense, Køge, Aarhus, Bornholm, Vordingborg og Roskilde.

Men så går det også hjemad mod Stenbroen, når rapperne slutter Danmarksturnéen i Amager Bio.

Gruppen har for to måneder siden udgivet comeback-albummet "Toback to the fromtime", som stadig ligger godt placeret på top-20-listen over mest solgte album.